Entreprenadbesiktningar

Det är oerhört viktigt att kontrollera att man fått det man köpt av leverantören. UPP&NER Hisskonsult hjälper er med besiktningar. En Entreprenadbesiktning av hissen kontrollerar som sagt att ni fått det ni köpt och att montaget är proffesionellt utfört. Efter godkänd slutbesiktning rullar garantitiden och strax innan den löper ut bör man göra en garantibesiktning för att analysera driften under garantitiden. Driftstörningar kan leda till att man kan kräva en förlängd garantitid på den del av hissen där det har varit störningar.

Tillbaka till Tjänster

Aktuellt

KOMPLETT LÖSNING
Vi erbjuder allt från förfrågningsunderlaget och fram till garantibesiktningen. s mer>>>


KAPACITETSBERÄKNING
Vi utför beräkningar för att optimera hissar vid installation i kontor, hotell mm. Läs mer>>>


BILLIGARE HISSAR
Har ni koll på era serviceavtal? Vi går igenom era avtal GRATIS för att se om det är möjligt att sänka era kostnader. Läs mer>>>


PROJEKTLEDNING
Vi hjälper er att driva ombyggnaden, nyinstallationen eller reparationen. Läs mer>>>


SPIN OF HOPE
Lördagen den 17 mars 2018, då spinner hela Sverige loss till förmån för barn med cancer. - Vi finns i en spinningsal nära dig! Klicka på loggan för mer info!

UPP&NER köper 2 cykelplats för 1500 SEK/plats och hela summan går direkt till Barncancerfonden. Evenamanget pågår under 12 tim och några cyklister håller igång cykeln under hela tiden!


JULEN 2017!
UPP&NER skänkte en summa pengar till   som stöder forskningen av psykiska sjukdomar och andra hjärnsjukdomar.

070-672 82 88 | info@upponer.nu | Org.Nr: 556876-4400 | webdesign - Joakim Andersson