Omförhandling av avtal

UPP&NER Hisskonsult går igenom era avtal GRATIS för att analysera om det finns en möjlighet att sänka era kostnader. Eventuellt behövs även senaste service- och reparationsfakturan för att göra en fullständig analys.

Om det eventuellt finns pengar att spara för er, så gör vi en omförhandling av pågående avtal åt er. Vi tar då en provision på den kostnadsbesparing omförhandlingen innebär för er. Om det blir så att det inte går att sänka kostnaderna trots förhandling, så behåller ni gamla avtalet och vårat arvode blir då noll kronor.

Vi kan även ta in offerter från andra leverantörer, men då blir arvodesförmen inte provisionsbaserad utan per timme eller fast pris.

Tillbaka till Tjänster

Aktuellt

KOMPLETT LÖSNING
Vi erbjuder allt från förfrågningsunderlaget och fram till garantibesiktningen. s mer>>>


KAPACITETSBERÄKNING
Vi utför beräkningar för att optimera hissar vid installation i kontor, hotell mm. Läs mer>>>


BILLIGARE HISSAR
Har ni koll på era serviceavtal? Vi går igenom era avtal GRATIS för att se om det är möjligt att sänka era kostnader. Läs mer>>>


PROJEKTLEDNING
Vi hjälper er att driva ombyggnaden, nyinstallationen eller reparationen. Läs mer>>>


SPIN OF HOPE
Lördagen den 17 mars 2018, då spinner hela Sverige loss till förmån för barn med cancer. - Vi finns i en spinningsal nära dig! Klicka på loggan för mer info!

UPP&NER köper 2 cykelplats för 1500 SEK/plats och hela summan går direkt till Barncancerfonden. Evenamanget pågår under 12 tim och några cyklister håller igång cykeln under hela tiden!


JULEN 2017!
UPP&NER skänkte en summa pengar till   som stöder forskningen av psykiska sjukdomar och andra hjärnsjukdomar.

070-672 82 88 | info@upponer.nu | Org.Nr: 556876-4400 | webdesign - Joakim Andersson