Kapacitetsberäkning

Vi hjälper er att göra en kapacitetsberäkning på enstaka hissar upp till stora hissgrupper för att optimera kapaciteten. Det innebär att vi tar hänsyn till bl.a. att minmera väntetider vid högtrafikering samt antalet hissar så att man inte överdimensionerar gruppen och tar för stor del av eventuella ythyrningsbara ytor. Ja, fördelarna är många med att man gör en beräkning i ett tidigt skede av projektet. Det är viktigt framför allt i kontor, hotell, sjukhus och köpcentran/gallerior, men även i större bostadsfastigheter också.

Aktuellt

KOMPLETT LÖSNING
Vi erbjuder allt från förfrågningsunderlaget och fram till garantibesiktningen. s mer>>>


KAPACITETSBERÄKNING
Vi utför beräkningar för att optimera hissar vid installation i kontor, hotell mm. Läs mer>>>


BILLIGARE HISSAR
Har ni koll på era serviceavtal? Vi går igenom era avtal GRATIS för att se om det är möjligt att sänka era kostnader. Läs mer>>>


PROJEKTLEDNING
Vi hjälper er att driva ombyggnaden, nyinstallationen eller reparationen. Läs mer>>>


SPIN OF HOPE
Lördagen den 17 mars 2018, då spinner hela Sverige loss till förmån för barn med cancer. - Vi finns i en spinningsal nära dig! Klicka på loggan för mer info!

UPP&NER köper 2 cykelplats för 1500 SEK/plats och hela summan går direkt till Barncancerfonden. Evenamanget pågår under 12 tim och några cyklister håller igång cykeln under hela tiden!


JULEN 2017!
UPP&NER skänkte en summa pengar till   som stöder forskningen av psykiska sjukdomar och andra hjärnsjukdomar.

070-672 82 88 | info@upponer.nu | Org.Nr: 556876-4400 | webdesign - Joakim Andersson