Upphandling av ombyggnad

UPP&NER Hisskonsult upprättar ett förfrågningsuderlag för upphandling av ombyggnad med admistrativa föreskrifter som skickas ut till leverantörer. Utvärdering sker sedan av anbuden med viktning av bl.a ekonomi, kvalitet, miljö, funktion, organisation, kompetens och referenser. Vi rekomnderar att ni låter oss utföra en besiktning av montaget som kontroll av att ni fått det ni köpt och att det är proffesionellt utfört. Strax innan garantin löper ut bör det även göras en garantibesiktning för att bl.a analysera driften under garantitiden. Driftstörningar kan leda till att man kan kräva en förlängd garantitid på den del av hissen där det har varit störningar.

UPP&NER Hisskonsult tar även hand om offentliga upphandlingar, LOU.

Tillbaka till Tjänster

Aktuellt

KOMPLETT LÖSNING
Vi erbjuder allt från förfrågningsunderlaget och fram till garantibesiktningen. s mer>>>


KAPACITETSBERÄKNING
Vi utför beräkningar för att optimera hissar vid installation i kontor, hotell mm. Läs mer>>>


BILLIGARE HISSAR
Har ni koll på era serviceavtal? Vi går igenom era avtal GRATIS för att se om det är möjligt att sänka era kostnader. Läs mer>>>


PROJEKTLEDNING
Vi hjälper er att driva ombyggnaden, nyinstallationen eller reparationen. Läs mer>>>


SPIN OF HOPE
Lördagen den 17 mars 2018, då spinner hela Sverige loss till förmån för barn med cancer. - Vi finns i en spinningsal nära dig! Klicka på loggan för mer info!

UPP&NER köper 2 cykelplats för 1500 SEK/plats och hela summan går direkt till Barncancerfonden. Evenamanget pågår under 12 tim och några cyklister håller igång cykeln under hela tiden!


JULEN 2017!
UPP&NER skänkte en summa pengar till   som stöder forskningen av psykiska sjukdomar och andra hjärnsjukdomar.

070-672 82 88 | info@upponer.nu | Org.Nr: 556876-4400 | webdesign - Joakim Andersson